Vispa 4 äggulor fluffigt tillsammans med 1 dl florsocker. Blanda i ca 400 gram hallon. Vänd sedan ned 4 dl vispgrädde. Häll "glassmeten" i en vattenskjöld form. Frys den i minst 4 timmar. Ta ut en halvtimme innan servering och stjälp sedan upp den på ett serveringsfat. Ibland kan man behöva doppa formen i varmt vatten för att parfaiten skall lossna. Garnera med silverkulor! Ät och njut!
en sån tårta ska jag baka till lena på lördag
SvaraRaderapappa
Ingen tårta, Hallonparfait! Vill du ha receptet?
SvaraRaderaVispa 4 äggulor fluffigt tillsammans med 1 dl florsocker. Blanda i ca 400 gram hallon. Vänd sedan ned 4 dl vispgrädde. Häll "glassmeten" i en vattenskjöld form. Frys den i minst 4 timmar. Ta ut en halvtimme innan servering och stjälp sedan upp den på ett serveringsfat. Ibland kan man behöva doppa formen i varmt vatten för att parfaiten skall lossna. Garnera med silverkulor! Ät och njut!